19 Jul '18, 2am

@null Cara Grab Rayu Konsumen, Makan Durian Sepuasnya #GrabDurian bagian dari kampanye

VIVA – Perusahaan aplikasi berbasis transportasi, Grab, meluncurkan kampanye #GrabDurian. Kampanye ini sudah dilakukan selama empat tahun berturut-turut di Malaysia. Kampanye ini sebagai strategi Grab untuk meningkatkan layanan GrabPay serta menurunkan kebiasaan menggunakan uang tunai dengan memanfaatkan musim durian untuk memuaskan hasrat konsumen. Mengutip situs Soyacincau , Kamis, 19 Juli 2018, untuk bisa menikmati durian terbaik, konsumen cukup bayar RM15 atau sekitar Rp53 ribu pada 21 dan 22 Juli 2018 GrabPay Credits, serta tersedia untuk 8 ribu pelanggan pertama di seluruh negeri. Tidak ada pembelanjaan minimum yang diperlukan, dan konsumen dapat menukarkan promo tersebut di Lembah Klang, Penang, Perak, Melaka, Johor, Pahang, dan Sabah. Tak hanya itu, #GrabDurian juga menawarkan harga spesial untuk Durian Musang King senilai RM8 atau Rp28 ribu saja. Caranya, konsumen...

Full article: https://www.viva.co.id/digital/startup/1055593-cara-grab-...

Tweets

Grab a Musang King durian for this weekend for RM8

Grab a Musang King durian for this weekend for RM8

soyacincau.com 18 Jul '18, 7am

The RM8 Musang King offer is exclusively offered for Grab Platinum and Gold members at Durian SS2 in Petaling Jaya. You wo...

Hari ni dalam sejarah. 1st time makan durian!!!

youtube.com 18 Jul '18, 7am

Time ni dengan member2 lunch je. Sekali dorang kata. Kalau tak makan. Dorang tak makan. So try lahhh. Gitu lah alkisahnya....

Cara Memilih Durian Yang Baik

denaihati.com 20 Jul '18, 7am

Alhamdulillah 2018 banyak betul durian dan harganya pun murah sangat. Ramai yang dulu kempunan nak makan durian kali ini d...

RM15 off your durian bill with GrabPay Credits

RM15 off your durian bill with GrabPay Credits

frontdesk.com.my 17 Jul '18, 2pm

RM15 off your durian bill with GrabPay Credits PETALING JAYA, July 17 : The #GrabDurian is back for the fourth year runnin...

Pencinta Durian, Ini 7 Cara Asyik Makan Durian ...

food.detik.com 16 Jul '18, 8am

- Ada banyak cara asyik untuk menikmati durian. Dijamin bikin pencinta durian nggak akan bosan menyantap buah favoritnya! ...

5 Cara Meningkatkan Jenama di Media Sosial

denaihati.com 19 Jul '18, 1am

2shares Facebook 2 Twitter 0 Google+ 0 Pinterest 0 Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pada ketika membaca artikel ini, p...

Resipi Cendol Durian Yang Mudah dan Sedap

Resipi Cendol Durian Yang Mudah dan Sedap

ohsempoi.com 19 Jul '18, 5am

Makan durian mungkin boleh menyebabkan badan anda panas. Ditambah pula dengan cuaca panas di Malaysia sekarang ini. Ada ba...

Bekas penjual durian dedah taktik perdaya pelan...

freemalaysiatoday.com 18 Jul '18, 10am

Jangan beli durian dari pak pembungkus paparan kerana penjual akan mengumpul buah semalaman atau daripada buah yang rosak ...

Pizza Cempedak & Durian Pulak Sekarang, Kini Di...

vitdaily.com 19 Jul '18, 6am

Buat peminat pizza, kalau anda dah bosan dengan perasa atau topping yang ada di pasaran sekarang, anda boleh cuba pizza la...

Aduh! Pening kepala bau durian melekat even dah berhari-hari, apa nak buat ni? Nah, ni ha nak deka…

Aduh! Pening kepala bau durian melekat even dah...

blog.maukerja.my 19 Jul '18, 4am

Bila makan durian ni, boleh dikatakan semua parts anatomi durian ni penting, contohnya pangsa durian yang korang boleh min...

Ada yang suka makan durian, tapi tak tahan dengan baunya. Boleh pening kalau bau lama-lama! Haa, j…

Ada yang suka makan durian, tapi tak tahan deng...

blog.maukerja.my 23 Jul '18, 9am

Bila masuk musim durian, masing-masing mesti tak sabar nak memulakan misi mencari durian. Tapi kalau dah nama pun raja bua...

Hajat makan durian tidak kesampaian

Hajat makan durian tidak kesampaian

sinarharian.com.my 14 Jul '18, 7am

TANAH MERAH - Hajat Muhammad Asyraf Mohd Zuki, 13, untuk makan durian di rumah bapanya di Kampung Telaga Bijih tidak kesam...