18 Jul '18, 7am

Hari ni dalam sejarah. 1st time makan durian!!!

Time ni dengan member2 lunch je. Sekali dorang kata. Kalau tak makan. Dorang tak makan. So try lahhh. Gitu lah alkisahnya.. www.instagram.com/irmanbahrudden

Full article: https://www.youtube.com/watch?v=PCc6QJAAX0k&feature=youtu.be

Tweets

@TemmyAFC Try

afternic.com 22 Jul '18, 4pm

Aduh! Pening kepala bau durian melekat even dah berhari-hari, apa nak buat ni? Nah, ni ha nak deka…

Aduh! Pening kepala bau durian melekat even dah...

blog.maukerja.my 19 Jul '18, 4am

Bila makan durian ni, boleh dikatakan semua parts anatomi durian ni penting, contohnya pangsa durian yang korang boleh min...

@null Cara Grab Rayu Konsumen, Makan Durian Sep...

VIVA.co.id 19 Jul '18, 2am

VIVA – Perusahaan aplikasi berbasis transportasi, Grab, meluncurkan kampanye #GrabDurian. Kampanye ini sudah dilakukan sel...

Peniaga Durian Cedera Ditikam

rotikaya.com 17 Jul '18, 10am

Seorang peniaga durian cedera di tikam oleh sekumpulan lelaki disyaki warga Myanmar yang cuba menyamunnya berhampiran Jala...

Peniaga durian ditikam warga Myanmar

kosmo.com.my 18 Jul '18, 12am

Dalam kejadian pukul 7.30 pagi itu, mangsa berusia 23 tahun itu dikatakan berjalan kaki dari arah rumah­nya menuju ke kere...

Nikmat Durian Dari Pokok 120 Tahun

Nikmat Durian Dari Pokok 120 Tahun

malaysiandigest.com 13 Jul '18, 8am

Nikmat Durian Dari Pokok 120 Tahun Details Published on Friday, 13 July 2018 15:56 Share on Facebook Share on Twitter Shar...

Bekas penjual durian dedah taktik perdaya pelan...

freemalaysiatoday.com 18 Jul '18, 10am

Jangan beli durian dari pak pembungkus paparan kerana penjual akan mengumpul buah semalaman atau daripada buah yang rosak ...

Pencinta Durian, Ini 7 Cara Asyik Makan Durian ...

food.detik.com 16 Jul '18, 8am

- Ada banyak cara asyik untuk menikmati durian. Dijamin bikin pencinta durian nggak akan bosan menyantap buah favoritnya! ...

10 Tips Pilih Durian, Elak Terbeli Durian Busuk

vitdaily.com 16 Jul '18, 5am

Sekarang ni pergi ke mana saja pasti akan dapat lihat gerai menjual buah durian ditepi jalan. Bukan itu je, dalam media so...

McD tawar McFlurry Durian D24 tanpa had esok

McD tawar McFlurry Durian D24 tanpa had esok

temp.malaysiagazette.com 16 Jul '18, 4am

KUALA LUMPUR – Buat pertama kalinya McDonald’s Malaysia menganjurkan acara istimewa kepada peminat McFlurry D24 Durian yan...

RM15 off your durian bill with GrabPay Credits

RM15 off your durian bill with GrabPay Credits

frontdesk.com.my 17 Jul '18, 2pm

RM15 off your durian bill with GrabPay Credits PETALING JAYA, July 17 : The #GrabDurian is back for the fourth year runnin...

Hajat makan durian tidak kesampaian

Hajat makan durian tidak kesampaian

sinarharian.com.my 14 Jul '18, 7am

TANAH MERAH - Hajat Muhammad Asyraf Mohd Zuki, 13, untuk makan durian di rumah bapanya di Kampung Telaga Bijih tidak kesam...

Pemilik dusun kongsi rezeki belanja durian kepa...

freemalaysiatoday.com 17 Jul '18, 5am

Selain durian, Darus sedekahkan sepohon pokok rambutan untuk mereka petik dan bawa balik. ‘Berkongsi rezeki dengan mereka ...