adreweaton01
14 Nov '17, 9am

Forbedre bedriftens kultur med kunstverk

Hvis du er bedriftseier og ønsket å legge til en viss faktor til tilfredsstillelse av både ansatte og kunder, så sette opp kunstverk i kontorbygg kan være en av de beste valgene. Det bør ikke være om størrelsen på virksomheten din til å ha en god bedriftskultur fordi det bør være for enhver bedrift å ha det.  

Hvis kontoret ser lackluster, er det på tide å starte endring i omgivelsene. Du bør tiltrekke positiv energi i din valgte kunstverk. Vakre bilder, spretter av farge, eller motiverende kunst kunne gjøre underverker i å gi en god stemning til dine ansatte, kunder eller besøkende. Noen funn avslører også at inkludert kunst på arbeidsplassen fremmer gode og positive følelser sammen med økende kreativitet.  

Devin Fitzpatrick Art Consultants utarbeidet noen tips til vurdering i å forbedre bedriftens kultur med kunstverk. Det første du må bestemme er følelsen du ønsket å uttrykke med plukket kunstverk. Når din ansatt eller besøkende går inn i et bestemt område på kontoret bygningen, hva slags følelse du ville ha dem til å ha? Identifisere den og begynne derfra. Til riktig match dine behov eller interesser til kunstverkene, ville det være bra å få service av en kunst konsulent.  

For det andre, velger kunstverk som kunne snakke for merkevaren din. For eksempel, hvis virksomheten er på den klassiske og tradisjonelle banen, så er det fint å ha kunstverk med samme tema, men hvis virksomheten fremmer cutting-edge og moderne merkevarer, velger kunstverk med lignende følelse. Mål å ha kunstverk som raskt kan formidle hva som er din virksomhet handler om når en person går inn på kontoret bygningen. Få service av en profesjonell kunst konsulenttjenester som Devin Fitzpatrick Art Consultants kunne gi mer dybde og ekspert kunnskap om valg av kunstverk i å gi det sentrale budskapet om din virksomhet merkevare til kunder og håpefulle ansatte.  

Til slutt bør du gi verdi til vurderingene av menneskene rundt deg spesielt dine ansatte. Du bør legge til sine preferanser til forslag til Art konsulent for å ha et mer fordelaktig og positivt resultat. Det er dine ansatte som skal se kunstverk hver dag så deres meninger er av betydning også.  

En måte å kjenne deres smak utfører en undersøkelse blant dine ansatte. Selv om dette kanskje ikke egentlig ta alle minst du kommer til å vite den oppfatning av flertallet. For eksempel, hvis resultatet sier at mange er i favør av natur scener eller fotografier, deretter prioritere det sammen med råd fra din kunst konsulent hvis du har en. Bruke sine forslag til den endelige avgjørelsen om kunstverk kan også inspirere dem til å være mer entusiastiske i å gjøre sine respektive jobber.  

Kontakt Devin Fitzpatrick Art Consultants for mer informasjon om å velge riktig type kunstverk i å sette opp på veggene i kontorbygningen.