davidbattles
14 Sep '17, 9am

Premier og gennemprøvet pool og spa engineering consulting løsninger

Devin Consulting havde allerede cementerede sit gode ry i svømmebassiner og spabade engineering consulting i mange år med sit enorme engagement i feltet design og teknik, der bruger teknologi som et redskab til at levere de nyeste bekvemmeligheder i pool og spa-faciliteter. Denne berømte, moderne virksomhed havde været en stor del af forskellige banebrydende projekter, der efterlod et godt mærke til deres respektive regioner.  

For nylig, en af de prestigefyldte gymnasier i Irland, Clongowes træ College, fejret sit 100 års jubilæum, og i sådanne tilfælde det valgte Devin Consulting færdigheder og viden til at ændre sine gamle og oprindelige swimmingpool med en ny. Bare en lille smule trivia, den gamle swimmingpool, der blev bygget i 1887 er de første indendørs swimmingpool i Irland!  

Forestil dig at være en del af denne særlige begivenhed i historien om kollegiet, det er jo fantastisk, right? At 's hvorfor virksomheden var så taknemmelig og stolt på deres engagement på projektet siden dets navn og kapacitet vil blive lagt på historien om Clongowes træ College.  

Devin Consultants er også taknemmelig for at være en del af levere en ny pool og et instrument, der på samme tid til en masse unge irske ungdom og andre mennesker fra nærliggende steder og lande i at give et løft til deres krop og sind gennem konkurrencesport såsom svømning. College liv er meget hårdt, således dette sted kunne også tilbyde dem hvile og rekreation.  

Shazad Khan, projekt ingeniør af Devin Consulting, føler glæde og forundring når han besøger stedet for at føre tilsyn med puljen virker fordi skolegårde er virkelig utrolig og den oprindelige bygning har en masse historie at fortælle. Clongowes træ College havde været andet hjem af kendte personligheder så godt som forfatter James Joyce, Ryanair grundlægger Michael O Leary og Nick Hewer af The Apprentice.  

"Respektere gamle, men opsøge den ny." Hver nation bevarer deres kulturarv og det er et enormt ansvar for gået ned mellem generationerne til generationer. Hver har imidlertid også pligt og vision til at holde med tiden og indføre moderne redskaber og ideer, der er målrettet til at forbedre deres opgaver for at udvikle liv og institutioner til deres højeste potentiale.  

Hver ounce af indsats Devin Consulting lægger i deres arbejde omfatter vilje til at give bedst til hver enkelt kunde i at forbedre deres nuværende faciliteter og bygge deres fremtid.