15 Jul '15, 5pm

Sanggup separuh bogel demi lariskan Durian..: Fuhhh kalau macam ni la gayanya si penjual durian tu, tiap... #nsdk

Sanggup separuh bogel demi lariskan Durian..: Fuhhh kalau macam ni la gayanya si penjual durian tu, tiap... #nsdk

Fuhhh kalau macam ni la gayanya si penjual durian tu, tiap hari Gomez sanggup p makan durian kat situ haha! Kalau sebelum ni heboh abang sado jual taufu fa kat China, haaa sekarang ni korang boleh cari abang sado jual durian pulak dekat Taman Tun Dr Ismail, Damansara. Perhhhh!! Gomez yang tengok ni pun dah melting habis ini tambah pulak customer yang pernah beli dekat mamat sado ni. Berbangsa Cina mungkin, Jordan Yeoh bukan saja hensem malah perhhhh badan dia memang mencairkan semua gadis. Bukan saja tolong jual durian tapi siap tolong kopek lagi untuk customernya. Lepas ni bukan nak pi beli durian sangat pun tapi pi nak tengok mamat sado ni haaa. Mula-mula pakai singlet je lepas tu maibe panas kot.. Buang habis singlet. Mungkin ni salah satu cara dorang nak melariskan jualan raja buah tu, jela sekarang kan musim buah durian. Memang saingan dia boleh tahan jugak la.. Kena ...

Full article: http://www.utaranews.com/2015/07/sanggup-separuh-bogel-de...

Tweets

Durian bakar lagi sedap dari durian biasa.. Bet...

utaranews.com 14 Jul '15, 8pm

Aikkkk.. Gomez tak pernah lagi la tengok orang bakar durian, ini baru first time tengok orang bakar durian sebelum dimakan...

Dua Pemuda di Medan Todong Pistol Penjual Duria...

tribunnews.com 15 Jul '15, 8pm

Laporan Wartawan Tribun Medan, Jefri Susetio TRIBUNNEWS.COM, MEDAN - Seorang pedagang durian bernama Indra (41), warga Jal...

Netizen Geger Lagi, Penjual Durian Super Ganteng Dan Keren

Netizen Geger Lagi, Penjual Durian Super Ganten...

vemale.com 15 Jul '15, 10am

- Sepertinya orang-orang ganteng akhir-akhir ini telah menjadi perbincangan yang cukup heboh di dunia. Setelah sebelumnya ...

Geger, Penjual Durian Mirip 'Jay Chou' Ini Bikin Cewek Gelagapan!

Geger, Penjual Durian Mirip 'Jay Chou' Ini Biki...

plus.kapanlagi.com 15 Jul '15, 2am

- Sepertinya jagat dunia maya nggak bakal kehilangan sosok-sosok ganteng yang mendadak selalu menghiasi dan menghebohkan j...

Video: Pukul Durian Hingga Pecah, Kakek Ini Dapat Durian Gratis: Membelah batu bata dalam ... #followme #follback

Video: Pukul Durian Hingga Pecah, Kakek Ini Dap...

uniqpost.com 13 Jul '15, 4pm

Membelah batu bata dalam olahraga belah diri mungkin sudah bias. Tapi, memukul durian hingga pecah mungkin hal baru. Demi ...